Verzorgingsproducten

OPHYTO, evenwicht als basis van schoonheid

Ophyto reinigingsproducten, peelings, maskers en crèmes reinigen en voeden intensief. Ook maken ze de huid fluwelig en veerkrachtig.

Ophyto: ontspannende lichaams- en gezichtsverzorging op basis van essentiele oliën, voor de schoonheidsspecialist die geïnspireerd en op gevoel wil werken.

Het OPHYTO Prestige gamma bestaat uit zes producten die zich specifiek richten tot de zogenaamde rijpere huid. Elke verzorging bevat een hoge concentratie actieve kwaliteitsbestanddelen die met de grootst mogelijke zorg gekozen werden om tegemoet te komen aan de fysiologische behoeften van de huid vanaf ± veertig jaar.

OPHYTO prestige

One minute manicure

De One Minute Manicure Spa Treatment is befaamd bij sterren als Victoria Beckham en Jennifer Aniston. De formule van olie en zeezout verwijdert dode huidcellen en laat de huid na afspoelen zijdezacht achter.

Het gebruik van de One Minute Manicure Classic, Sunset of Sunrise is zeer eenvoudig en kost u slecht één minuut per dag. De One Minute Manicure producten verzorgen uw handen, uw nagels en uw nagelriemen intensief. U heeft ongelooflijk zachte handen... in één minuut

Ingrediënten, onder andere:
Zeezout
dode zeezout
olieën uit walnoot, druivenpitten, avocado, abrikoos, Jojoba
vitamine E
essentiële olieën uit pepermunt, sinaasappel, citroen, rozemarijn, spearmint en rode grapefruit.


One minute manicure

Aanbevolen door Oprah!

De One Minute Spa-treatment werd aanbevolen in de Oprah Winfrey show. Het zijn scrubproducten voor handen, voeten, nagels en lichaam, die de huid verzachten en voeden met een superieure mix van uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals dead sea salt, vitamine C en E, druivenpitten, grapefruit, spearmint, avocado, jojoba, abrikoos, walnoot, sinaasappel en rozemarijn. Het bevat natuurlijke anti-oxidanten, verzacht, voedt, stimuleert en hydrateert de huid, verhoogt de elasticiteit en werkt preventief tegen rode adertjes. Kortom, One Minute Manicure houdt de handen jong.

Aanbevolen door oprah

(c) 2009 Face Eva | Site by BS Interactive